Bez čeho se neobejde jarní šatník

Vytvořeno03.04.2014

Určitým věcem, člověk nemůže podlehnout i přes veškerý nátlak všech módních řetězců, umělců, časopisů a blogů. Jiným se naopak otevře bez váhání a brzy se stanou nepostradatelnou součástí skříně. Jak je to letos a co by vám rozhodně ve skříni chybět nemělo, čtěte dál.

Květy, květované vzory

Tento trend je už na scéně pár let a jeho oblíbenost, stále roste. Nejenže květy jsou veselé, mladistvé, hravé, ale taky nejsou žádné stejné. Takže květovaných věcí ve skříni nemůže být nikdy dost, protože se vždy alespoň nepatrně liší.

Koženka, kůže

Je jedno, jestli si potrpíte na pravou kůži nebo levnější umělou variantu koženku. Vždy, to bude, ale nepostradatelná součást vašeho šatníku a to ať už v podobě kalhot, kraťas, křiváku, topu, šatů či jen růžných detailů na oděvech.

Áčkový střih

Další věcí, kterou Terrymoda miluje a je takřka nezbytnou v každém šatníku, je áčkový střih. Ať už je aplikován na sukních, šatech, tričkách, vždy je elegantně pohodlný a přitom stylový.

Obrázky: elle.cz, elle.com, we¦it

Summer Fun: Dresses, Rompers & More at Gilt

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení