Časopisy s letní střihovou inspirací

Vytvořeno08.03.2021

Milujete šustění papíru při listování časopisem se střihy a přemýšlíte nad tím, který model si ušijete jako první? Pokud ano, nesmíte přehlédnout nové časopisy s nejnovějšími střihy pro letošní jaro/léto 2021, které jsou plné inspirace pro blížící se novou sezónu.

Časopis Stitched by you, My Image, Miss Doodle je určen pro dámy co milují volnost pohybu, rafinované a nevšední střihy, ale i jednoduchá trika, sukně nebo šaty. Se střihy jsme mysleli i na děti a zařadili časopis B-Trendy s modely pro malé slečny i velké rošťáky. Střihové přílohy jsou popsány v holandštině, němčině, angličtině, nebo španělštině, ale bát se nemusíte. Veškeré střihy jsou srozumitelné a snadné k přeložení. Pojďme si společně časopisy představit?

Miss Doodle

Milujete pohodlnou klasiku? Právě pro vás je nový časopis se střihy Miss Doodle ten pravý. V časopisu objevíte střihy na klasické triko, volné kalhoty do gumy, ale i skládanou sukni nebo šortky. Veškeré dámské střihy jsou ve velikosti 34-52. Miss Doodle není pouze pro milovnice pohodlné módy, ale naleznete v něm i průřez dětskou módou pro malé princezny a velké rošťáky ve velikosti 92-164.

My Image

Letní číslo časopisu My Image zahrnuje 22 střihů na vzdušná trika, klasické halenky ideální do práce, rozšířené kalhoty a šaty co vás ohromí svoji pohodlností při nošení. Střihy jsou ve velikosti 34-48 a vybrané i do velikosti 52

B-Trendy

Za rok nám děti z oblečení vyrostou rychlostí blesku a je potřeba jim obnovit trika, sukně, kalhoty, šortky nebo šaty. Časopis se střihy B-Trendy bude tím pravým pomocníkem pro inspiraci a obnovení šatníku ve velikosti 80-176 pro kluky i holky

Stitched by you

Máte doma dceru a rádi se oblékáte do stejných modelů? Časopis se střihy Stitched by you je tím pravým pro vás. Veškeré střihy zakládající si na propracovaných detailech zdůrazňují vaši originalitu, nevšednost a rozmanitost, naleznete ve variantě pro dospělé i děti. 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení