Elegantní látky k vánočnímu stromku

Vytvořeno10.12.2020

Bláznivý rok 2020 se pomalu blíží ke svému konci a plesová sezóna je pro letošní rok s velkým otazníkem. 

Nápady na krásné třpytivé šaty zůstávají zatím pouze v hlavě a to se musí dnešním dnem změnit. Vánoční svátky si nezaslouží, abychom je trávili v teplácích, vytahaném triku a v mikině. 

Když už nemůžeme na ples, vánoční večírek, nebo na bujaré silvestrovské oslavy, pořiďme si nádherné třpytivé šaty ke štědrovečerní večeři, vánočnímu stromku a čekejme na Ježíška stylově. 

Ideálním volbou na slavnostní oděvy jsou společenské látky, které svým přirozeným leskem ohromí každého u vánočního stromku.

V kategorii společenské látky naleznete nepřeberné množství luxusních splývavých hedvábných látek, které nádherně korespondují s každým vašim pohybem a vy se budete cítit jako bohyně na Olympu. Záleží na vás, zda zvolíte pružné hedvábí s příjemným leskem z lícní strany nebo hedvábí dupion s přírodním vzhlede, protože ani s jedním neuděláte chybu. 

Krajka na vánočním outfitu nesmí chybět a stačí si zvolit, zda chcete vypadat smyslně, něžně nebo romanticky. Krajka splňuje všechny tyto vlastnosti a květinové vzory to jemně podtrhnout. Krajku se nebojte zkombinovat třeba se splývavým šifónem, krepšifónem nebo lesklým saténem. 

Plesová sezóna se bez saténu neobejde a s vánočním outfitem tomu není jinak. Lesk z lícní strany dodá látce na šmrncovním vzhledu a k využití se nabízí i matná rubová strana k zajímavým kombinacím. Satény patří mezi pevné látky, které krásně drží tvar a nejen skládaná sukně bude vypadat fantasticky. 

Bohatý efekt šatů získáte nejen saténem, ale i hladkým taftem, který mezi společenskými látkami nesmí chybět. Milujete taft, ale chce to změnu? Sáhněte po krešovaném taftu, který si vás získá svým mačkaným krešovaným vzhledem a z každého modelu se rázem stane luxusní róba. 

Lesk a smyslnost jsme do našeho slavnostního outfitu dostali. Teď je k tomu potřeba přidat trochu třpytu ve světle vánočních ozdob. Zapomeňme na klasické třpytky ve spreji, které z nás opadají. Sáhněme společně po flitrech a vdechněme naši slavnostní róbe punc luxusu. V kategorii naleznete nejen klasické lepené flitry, ale i flitry na úpletu co se už nemusí podšívat. 

Kromě vyjmenovaných látek v kategorii společenské látky naleznete splývavé průhledné šifóny, krepšifóny, peach, jemné pleteniny nebo organzy, které vašemu modelu dodají lehkost, vzdušnost a něžnost. Nesmíme ani zapomenout na pružná leská hladká lamé nebo lamé se vzorem na topy všech možných střihů.

Pokud nejste typ na velké slavnostní rób, chybu neuděláte s pouzdrovými šaty z jednobarevné Punto di Prada, které využijete nejen na vánoční svátky, ale po celý rok. Punto di Prada je příjemný, hladký materiál, který nežmolkuje a nemusíte se bát, že se šaty po prvním nošení vytahají, protože látka krásně drží tvar

Neseďme doma ve vytahaných teplácích, oblečme si krásné šaty a užijme si nádherná vánoční svátky v kruhu svých nejbližších, které patří k jednim z nejkrásnější dnů v roce. 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení