Klíčový kousek šatníku kožené kalhoty

Vytvořeno21.02.2014

Ještě před pár sezónami byly pro většinu lidí kožené kalhoty absolutním tabu. Spojovaly si je pouze s výstředními rockery, punkery a všeobecně se skupinou lidí, která má buď dlouhé vlasy, potetované tělo nebo přinejmenším alespoň propíchnutou ušní dírku. Ale tomu odzvonilo!

V této sezóně se staly kožené kalhoty, legíny nebo i kraťasy takovým hitem, že každý módní stylista by se zděsil, pokud by zjistil, že vám ve skříni chybí.

Nezdá se vám to? A do kožených kalhot se vám vážně nechce? Neděste se, protože jako u každého trendu i tady existuje spousta kompromisů. Kdo říká, že musí být celokožené? Stačí třeba malý detail na kapsách, boční pruhy nebo třeba jen jedna strana.

Pravým důvodem proč jsou, ale kožené kalhoty takovým módním trhákem je, že se jednoduše hodí ke všemu, kamkoli a kdykoli. Ať už je obléknete do práce s košilí, do parku s květovaným topem nebo večer do baru s křivákem a podpatky, vždy se trefíte do černého.

Materiál ke klíčovému kousku šatníku

Inspirace ˇ

Obrázky: elle.com, we¦it

Elle Macpherson obrazek_4

In Pink  & Stripes

Leather pants, denim shirt, burgundy and animal print look

Beauty in Simplicity | via Tumblr

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení