Kolekce látek pro podzim/zima 2020/21

Vytvořeno07.09.2020

Léto pomalu svoji nadvládu nad počasím předává podzimnímu chmurnému počasí s chladnými rány a zkracujícím se dnem. 

Je pomalu nejvyšší čas poohlédnout se po novém a teplejším oblečení pro novou sezónu podzim-zima 2020, která nám nebezpečně buší na dveře.

Po celém světě se rozjíždějí veletrhy, módní návrháři se předhánějí s novými módními kolekcemi a my nevíme kam dříve s očima. 

Letošní rok jsme se zaměřili na teplejší úplety, oblíbené scuby, halenky v podzimních barvách, svetry bez kterých si nedokážeme podzimní počasí představit, bundy, kabáty a stále oblíbená ponča.

Řady milovníků plastických vzorů na úpletech se rozrůstají a my jejich přání vyslyšeli. V nové kolekci opět naleznete oblíbené plastické vzory nejen s batikou ze kterých si vybere každý.

Podzim a zima nemusí zahrnovat pouze teplé svetroviny, ale i 100% viskózy na příjemné a splývavé halenky, jemné úplety, ale i satény nejen pro slavnostní příležitost. Kromě zmiňovaného saténu si nesmíte nechat proklouznout šifón se sametovými tečkami nebo krajky

Hledáte inspiraci a nevíte si rady co z nové kolekce ušít?

Spoustu nápadů na nové kousky do šatníku naleznete v nejnovějších časopisech se střihy MyImage, B-Trendy, Miss Doodle, Stitched by you, které vám nesmí chybět. 

Naše nadšení z nových podzimních vzorů je velké a věříme, že nadšení budete stejně jako my! 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení