Kolekce střihů Burda pro jaro/léto 2021

Vytvořeno11.03.2021

Venku to sice nevypadá, ale blíží se nám první jarní den a s tímto obdobím je spojená i nová kolekce střihů Burda, která pro letošní rok překvapí originalitou, propracovanými střihy co vás nenechají chladné ani v největších mrazech a hlavně počtem 60 nových střihů.

V kolekci střihů objevíte sportovně laděné sukně s praktickými kapsami a pohodlnou gumou v pase co nikde netlačí. Sukně na léto jsou fajn, ale je potřeba k nim vždy něco zkombinovat a tak trika, topy, halenky se budou hodit. Nemusíte se bát, že si nevyberete, mají široké zastoupení různých variant střihů! Jaro a léto je spojené nejen se sukní, topem, ale hlavně se šaty co dodají na ženském vzhledu a jako lusknutím prstů si připadáme okouzlující. 

Letošní kolekce střihů pro jaro/léto 2021 je pro každého a je jedno, zda dáváte přednost romantickým modelům, sportovně laděným kouskům, nebo patříte do skupiny co miluje netradiční a neokoukané modely

Využijte ošklivé počasí a zasedněte k šicímu stoji, prohlédněte si novou kolekci Burda střihů a pusťte se do díla!

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení