Kombinace viskózy se lnem za 159,-

Vytvořeno12.05.2021

Spojením dvou přírodních materiálů vznikne nejlepší kombinace na letní chladivou látku. Nová kolekce propojuje oblíbenou viskózu s tradičním lnem az jedinečnou cenu 159,- za metr, který látce dodává charakteristický vzhled a viskóza příjemný a hladký pocit při nošení. Zaplňte prázdná místa v šatníku právě touto jedinečnou kombinací přírodních materiálů. 

O kladných výhodách tkané viskózy se lnem si můžeme povídat hodiny a stále nebudeme u konce vyjmenovaných vlastností, přeci jenom za ně mluví spousta let co tyto dvě látky patří mezi oblíbence a stálice šatníků. Proto neváhejte a sáhněte po této jedinečné kombinaci a ušijte si příjemné letní vzdušné šaty, rozevláté sukně, volné kalhoty co se opět vrací do módy, nebo lehká vzorovaná sáčka k jednobarevným pouzdrovým šatům z Travel Punty, bavlněného úpletu a letních kostýmových látek Orlando

Venku sice prší, ale léto se blíží a je nejvyšší čas zasednout k šicímu stroji a pustit se do rozšiřování výběru šatníku. Nenechte si ujít tuto skvělou cenu 159,- za metr jedinečné viskózy s příměsí lnu.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení