Letní výprodej -50% začal!!!

Vytvořeno02.07.2021

Velký letní výprodej s 50% slevou je v plném proudu!

Léto nám začalo a v šatníku stále chybí pár kousků na dovolenou, něco nového na víno s kamarádkou, na letní piknik s rodinou, nebo na procházku k vodě. Pospíchejte, zasedněte a pusťte se do vybírání mezi stovkami látek v mimořádné slevě 50%, která se u vybraných látek nebude opakovat. Neváhejte, zásoby se rychle tenčí a ať vám vaše vyhlédnutá látka neuteče.

Co ve výprodeji naleznete? Oblíbené bavlněné úplety pro všechny věkové kategorie, viskózy na chladivá trika, jemné šifóny, které budou v horkých letních dnech příjemně lehké a vzdušené, pestrobarevné krepšifóny, ale i přírodní lny v kombinaci s viskózou na volné kalhoty, zajímavé šaty a spoustu dalších zajímavých látek. 

Udělejte si radost, ušetřete svoji peněženku a pusťte se prolistování 50% výprodeje na stránkách v sekci SLEVY, kterou naleznete v horní liště. Stačí pár kliknutí a látky v mimořádné slevě jsou vaše. 

Veškeré látky v mimořádné a jedinečné akci jsou pouze do vyprodání zásob a nelze na ně uplatnit žádnou z nabízených věrnostních slev. 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení