Manšestr do chladných dnů

Vytvořeno09.02.2021

Nadčasový a nesmrtelný manšestr je opět módní nezbytností pro chladné zimní dny, který nás zahřeje stejně dobře jako hrnek teplého čaje nebo kávy. 

Snad všichni jsme v dětství oblékali široké manšestrové kalhoty v hnědé či khaki barvě a pod nimi měli tlusté řádkované punčochy.

Tyto doby jsou už dávno pryč a my s odstupem času musíme našim maminkám dát za pravdu, že manšestr je tou pravou látkou do chladných dnů. 

Co se skrývá za zázračným manšestrem?

Hustě tkaná látka s různě širokým žebrováním po směru osnovy, která se pyšní krátko střiženým příjemným semišovým chlupem co vás ohromí a neubráníte se menšestr pohladit po směru vlasu i proti němu. 

Složení manšestru bývá nejčastěji bavlna, ale v poslední době se objevuje i manšestr s příměsí lycry co dodává na pružnost, polyesteru nebo modalu co z tuhé látky dělá příjemnou a měkkou látku

Nové barvy manšestru se hodí na laclové i klasické kalhoty, šaty, sukně, sportovní sáčka a nesmíme opomenout ani pánskou módu, která s manšestrem jde ruku v ruce. 

Pojďme si společně z ulice udělat přehlídkové molo a oživit ji novou kolekcí barev, která skrývá odstíny hnědé, modré, červené nebo zelené barvy od 149,- za metr.

Neváhejte a pusťte se do šití oblečení z manšestru co zahřeje, je příjemné a trendy.

Rada na závěr:

Při stříhání manšestru musíme dávat pozor, aby veškeré díly byly pokládány po vlasu stejným směrem.

Manšestr žehlete po rubu a předejdete tak nepříjemným leskům co vzniknou od žehličky. 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení