Módní trendy PODZIM 2018

Vytvořeno03.09.2018

Je čas vybavit šatníky na podzim. Podzim je depresivní období, a tak je třeba ho rozsvítit a rozveselit, alespoň módními trendy. 

 

A co pofrčí letos a rozhodně by nemělo chybět v žádné skříni?

 

KABÁTKY, TRENČKOTY

Trenčkoty a třičtvrteční kabáty jsou nesmrtelnou klasikou a ani letos nechyběly na přehlídkách předních světových značek. Pokud ještě nejste hrdá majitelka trenčkotu alias pršipláště, doporučujeme béžovou camel barvu, nešlápnete, ale vedle ani s barevnými kostýmovkami, či odvážnými abstraktními nebo zvířecími vzory.

 

Trenčkoty pasují jak k elegantnímu, tak i sportovnímu stylu. Materiálově doporučujeme sáhnout po kostýmových látkách, šusťákovinách nebo pro teplejší verzi po flauši.

 

KVĚTINY

Ani květiny nejsou žádnou novinkou, nýbrž stálicí, po které když sáhnete, nikdy neprohloupíte a vydrží vám ve vaší garderóbě léta. Zejména v chmurných obdobích je dokázáno, že veselé a barevné vzory zlepšují náladu a dodávají vašemu obličeji i postavě správný šmrnc.

 

Letos na podzim a zimu se budou nosit květinové vzory na košilích, halenkách, tunikách i šatech. V naší nabídce najdete květiny téměř na každém typu láteček, od pletenin, úpletů, až po džínoviny.

 

 

 

DIVOKÝ ZÁPAD

Třásně, kovbojské boty a tlumené barvy. Western a západní móda se pravidleně vracejí na módní mola. Našijte střapce na rukávy i nohavice, pokud se vám to zdá jako moc velká divočina, zaexperimentujte alespoň s koženkami, semišem nebo kožešinami.

 

Stačí si ušít malou kabelku s třásněmi a už to zaručeně oživí všechny vaše staré outfity. Nebo se pusťte do většího projektu a vytvořte si semišovou sukni, koženkové šaty nebo třeba křivák.

 

 

KOSTKY

Minulý podzim letěly kostkované košile, letos se čtverce a mřížková síť přesouvají na kabáty, obleky, šaty, kalhoty a sukně. Ideálně do kombinace s dalšími módními trendy jako jsou stříbrné a zlaté barvy, jasné až svítívé odstíny nebo kožené doplňky.

 

 

 

Pište nám na facebook, jaké módní novinky Vás zaujali a posílejte do zpráv fotky modelů! Budeme se na vaše výtvory těšit. :)

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení