Plavky a léto patří k sobě

Vytvořeno29.06.2017

Léto s plavkovou sezónou klepou na dveře

 

Už tento týden začínají letní prázdniny a spousta z nás se těší na dovolenou, pláže, festivaly, koktejly, nebo na lenošení a nic nedělání. Co na takové lenošení zvolit, aby nám nebylo teplo a přitom se krásně opálili? Jedině plavky!!!

 

Plavky k létu patří a ruku na srdce, žádná z nás jich doma nemá dost a stále koukáme jaké nové si pořídit. V kabince zkoušíme jedny za druhými a stále se nám nic nelíbí. Zkusme udělat plavkový kompromis a ušít si svoje vlastní, které budou splňovat vše co chceme.

Ušitými plavkami zamaskujeme co je potřeba a vyzdvihneme partie, které jsou pro změnu potřeba vidět. Plavkovina se může zdát trochu složitější na šití pro začátečníky, ale pokud jste se pustili do úpletu, plavkoviny se bát nemusíte.

 

V ušitých plavkách se vám nestane, že potkáte někoho jiného ve stejném modelu a můžete zapojit svoji kreativitu. Hurá do plavek, protože léto už čeká za dveřmi. 

Přichystali jsem si pro vás malou inspiraci na trochu jiné plavky než jednodílné, nebo bikiny.

 

Užijte si krásné léto, Eva

zdroj foto: pinterest.com

 

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení