PRODLUŽTE SVÉ NOHY AŽ DO NEBE S LAMPASY

Vytvořeno02.10.2018

Už jste slyšeli o lampasech? Dlouhých podélných pruzích různých barev, které se našívají po stranách kalhot? Ano, či ne. V článečku se dočtete, proč jsou lampasy módní nezbytností nadcházející sezóny a že dávno odzvonilo časům, kdy se našívaly pouze na tepláky.

Na jaké oblečení našít lampasy

Pokud se i vy občas nemůžete zbavit pocitu, že lampasy se hodí pouze na sportovní oblečení, ujišťujeme Vás, že tomu už tak dávno není. Záleží na jaký kus oblečení lampasy použijete a hlavně s čím zkombinujete. Inspirujte se šatníky celebrit. Kostkované, či květované kalhoty s pruhovými lampasy, saténový nebo krajkový topík, sako, či svetr, podpatky nebo módní tenisky. Kombinací jsou stovky.

Módní řetězce i mola lampasy zbožňují. Cpou se na džíny, široké kalhoty, společenské kalhoty, tepláky i mikyny, sukně, šaty a bundy. Jednouše na každý boční šev, co se dá. A má to důvod! Lampasy jsou elegantní, lichotí postavě a hlavně oživí každý všední i nevšední outfit.

Proč nosit lampasy?

Lampasy jsou boomem už od jara. Sluší a podrthávají postavu každé ženě. Opticky prodlužují nohy a zeštíhlují, jsou kombinovatelné se vším a ke každé příležitosti, jak do práce, tak na volný čas.

V eshopu máme 30 stylů různých desénů a šířek, stačí vybrat ty pravé. Podívejte se taky na fotečky, jak nákup a výběr takových lampasů vypadal.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení