Protančete dnešní Mezinárodní den tance!

Vytvořeno29.04.2021

Oslavme společně Mezinárodní den tance, který je vázán k dnešnímu dni a slaví se po celém světě od roku 1982 a u nás teprve v roce 2014. A proč právě dnes? Na památku narození jednoho z největších reformátorů tance Jeana-Georgese Noverrea, který se narodil v Paříži 29.dubna 1727 a patřil mezi francouzské tanečníky, baletní mistři co se zaměřili na emocionální projev tanečníků.

V čem oslavit Mezinárodní den tance?

V rozevláté sukni co se při zatočení bude vznášet a vy si budete připadat jako princezna. Sukni si ušijte ze 100% viskóz a nebojte se vzorů, protože k tanci vzorované látky patří a čím bláznivější tím lepší. Pokud si chcete připadat jako lesní víla, sáhněte po jemném hedvábí a užijte si pocit svobody. V šatech z bavlněného nebo viskózového úpletu si nejen zatančíte, ale využijete je i během celého roku. 

Látek na sukně, šaty, trika, topy co se hodí nejen k dnešnímu dni je nepočet a velký výběr objevíte v kategorii společenské látky, která v sobě ukrývá přes 600 různých druhů, vzorů a složení. Protančete dnešní den a je jedno, zda budete tančit doma v kuchyni, v obýváku, venku před domem, nebo v parku. Důležité je tanec si užít a mít radost z pohybu.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení