Proužky nás baví!

Vytvořeno17.02.2014

Venku to vypadá spíš na 17. dubna než února, a to udává styl i našim outfitům. Už nás nebaví nosit huňaté svetry, dlouhé kalhoty a šály, ale mnohem radši vyrazíme v sukni a rozevlátém kabátě.

Výjimečným kouskem vaší skříně se tedy nakonec ukáže právě takové oblečení, které s vámi žije a dýchá celoročně.A jedním s takovýchto nesmrtelných trendů jsou proužky.  Proužky vás zahřejí, když jsou na svetru, osvěží na letním tílku, pobaví na kalhotách, vestách i botách, dodají odvahu na kostýmu a konec konců budete se v nich cítit sexy v šatech.  

Jednoduše proužky můžete mít kdekoliv a vždy se přizpůsobí vaši náladě. Občas se stane, že na sezónu vypadnou a do popředí se dostanou třeba puntíky. Nikdy to však netrvá dlouho a nakonec se proužky vždy vrátí s novým šmrncem. V jednoduchosti je krása, tím se řídili hvězdy černobílých pláten jako Audrey Hepburn, Grace Kelly nebo Marilyn Monroe, které na proužky také nezapomínaly. V dnešní době na módních molech, ale spíše převládá názor, čím větší miš maš tím líp. Ale ani to proužkům nevadí, rádi vytvoří originální a nápadité kombinace třeba s puntíky, svislými pruhy nebo kostičkami.

To je důvod, proč se jim žádný návrhář nevyhýbá a naopak si s nimi rád pohraje. Své o tom vědí i takové návrhářské hvězdy jako Marc Jacobs, Oscar de la Renta, Christian Dior a další a další. 

Na jednu věc si u proužků dát pozor přece jen musíte. A to, abyste je správně sladili s typem vaší postavy. Tenké svislé proužky vaší postavě zalichotí a opticky zúží tam, kde potřebujete. Naopak větší vodorovné pruhy vám pomůžou zas příhodně přifouknout třeba malá prsa a úzká ramena.

Jsou i ve vaší skříni proužky? Pokud ne a nebo jich není dostatek, tady máte inspiraci a TADY TADY TADY materiál. Hodně štěstí:)

Obrázky: elle.com

01_blog_s_s_2013_stripes

02_N1QauZPMsIGl

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení