Sako, věrný společník pro každou příležitost

Vytvořeno02.02.2014

Dávno odzvonilo časům, kdy sako nosili jen vážení pánové. Naopak nastalo období, kdy jsou saka nutností každého šatníku bez rozdílu.

Černé sako je nadčasovým módním kouskem. Můžete ho zkombinovat téměř s čímkoliv a nosit kamkoliv. Ať už ho budete nosit nejzákladnější formou ke košili, v oversize verzi (větší velikost než je vaše obvyklá) nebo ho zkombinujete jakýmkoliv nečekaným způsobem, úspěch je téměř jistý. Ale v poslední době se do popředí dostávají i barevná, květovaná nebo jinak vzorovaná saka.  Ve fantazii se meze nekladou.

 Každý blejzr příjemně oživí podšívka v odlišné barvě. K šedému můžete použít třeba modrou, k růžovému krémovou, k černému červenou a podobně.

Znovu se do módy vracejí také ramenní vycpávky. Takže pokud doma máte nějaké staré sako, můžete ho oprášit, vyměnit mu třeba právě jen podšívku a opět v něm dělat parádu.

V akci:

Černé klasika-můžete ho zkombinovat s výraznými doplňky, boty, sukní, kalhotami, transparentním tílkem jako na obrázku, jednoduše s čímkoliv co vám přijde pod ruku. Odvážnější z vás dokonce mužou zkusit i sako jen na holou kůži.

Pretty Fashion

Květinový mix - saka s květinovým potiskem už bývají natolik výrazná, že je vhodné, je doplňovat pouze jednoduchými a čistými kousky. TOP zboží›

Barvy, vzory, aplikace - tyto saka budou určitě patřit k výraznějším kouskům vašeho šatníku, ale rozhodně stojí za to;)

Likes ~ TOBIOutfit

PinkBlog da Thássia

(1) TumblrGirlBelieve: Peach Color

Obrázky: we¦it

Látky na saka›

Podšívky›

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení