Svatební trendy pro rok 2019

Vytvořeno23.04.2019

Jarní a letní měsíce jsou ideální dobou na pořádání svatebních hostin pod širým nebem za doprovodu zpěvu ptáků, rozkvetlých stromů a květin. Hodně záleží na fantazii a přání každé nevěsty a ženicha.

 

Plánování svatby zabere spoustu měsíců, aby se vyladily veškeré detaily ohledně květinové výzdoby, kapely, vhodného místa, nebo zvolení správného menu, které nadchne všechny mlsné jazýčky. Mezi nejdůležitější činnost každé nevěsty patří výběr vhodných šatů, kterými oslní všechny svatební hosty, ale hlavně toho nejdůležitějšího a to ženicha.

 

Existují různé varianty jak sehnat svatební šaty. První možnou variantou je zajít do svatebního salonu, které jsou na každém rohu a šaty si půjčit. Ve svatebních salonech nabízejí velký výběr nejrůznějších šatů, ale většinou tyto šaty skoro žádné nevěstě nesednou a ještě k tomu jsou neskutečně předražené.

 

Druhá varianta je sáhnout po šatech po kamarádce, nebo sehnat na internetu nějaké starší svatební šaty, které si necháme upravit na naši postavu, aby nám perfektně sedly a my se v nich cítily jako princezny.

 

Třetí varianta je sednout k šicímu stroji a pustit se do svatebních šatů, které perfektně padnou a budou podle našich představ. Svatební šaty podle našich představ nám dokonale zakryjí nedostatky naši postavy a naopak podtrhnou přednosti.

 

V případě, že se rozhodnete sáhnout po třetí variantě a ušít si vlastní svatební šaty, mohou být zvláštní a jedinečné, které budou vyzařovat vaši osobnost. Pro rok 2019 ve svatebních trendech se preferuje jednoduchost, klasické střihy a jednou z velkých inspirací pro mnoho nevěst je i svatba Meghan Markle, která oslnila celý svět.

 

Ke klasickým střihům patři kromě jednoduchosti i návrat ke střihům pro opravdové princezny, které jsou nadýchané s vrstvenou tylovou sukní a krajkovým korzetem. Pokud nepatříte mezi milovnice princeznovského stylu, chybu neuděláte ani jednoduchými Boho šaty posetými jemnými pírky a třásněmi, které ve větru působit efektně.

 

 

Svatebních stylů je nespočet a velice záleží na stylu každé nevěsty, zda dává přednost zdobeným vyšívaným krajkám, perličkám, páskům, lesklým saténům, nebo látkám s flitry.

 

 

Většina nevěst sáhne po klasické bílé barvě, ale nemusíme se bát ani experimentovat s jinými barevnými odstíny, které budou vypadat skvěle a hlavně se vymaníte z davu ostatních nevěst. Svatební šaty v lososové, nebo světle růžové barvě budou vypadat fantasticky a originálně.

 

 

 

Druhou nejdůležitější osobou svatby je ženich, na kterého se velice často zapomíná a jeho oblečení se nedává takový důraz a to je velká škoda. Perfektně padnoucí oblek s klasickou košilí je základ a ženich v něm bude vypadat jako opravdový gentleman.

 

Nedílnou součástí každé svatby je i její výzdoba. Do výzdoby je možné zapojit profesionální organizátorku, nebo rodinu a kamarádky. Ručně vyrobené pozvánky, nebo jmenovky na stůl budou vypadat netradičně a velice originálně. Na dekorace je možné využít organzu, jutu, různě barevné flitry, nebo ozdobné stuhy. Fantazii se meze nekladou.

 

Přípravy na svatbu jsou dlouhým nekonečným procesem, který vyvrcholí oslavou lásky dvou lidí. Nevěsty by hlavně neměly zapomínat na pověru, že pokud sednou za šicí stroj a šaty ušijí, zašijou si štěstí a proto požádejte kamarádku, sestru, nebo maminku ať vám pomohou.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení