Tkané viskózové látky hit letošního léta

Vytvořeno03.06.2020

Všichni známe nepřeberné množství druhů látek a to od jednoduchých jednobarevných až po látky potištěné nejrůznějšími romantickými, nebo bláznivými vzory.

Letošnímu létu bude opět vévodit tkaná viskóza, které se čím dál více objevuje na módních přehlídkách předních návrhářů, ve výlohách oblíbených módních značek a v našich prázdných skříních. 

Zaplňme prázdná místa právě touto látkou, která nás uchvátí na první pohled svým zajímavým vzhledem, který některým může připomínat strukturu lnu, ale oproti němu se jedná o příjemnou, hladkou a splývavou látku.

U tkaných viskózových látek s příměsí lycry se nemusíte bát, že se v ní budete cítit nepříjemně. Právě díky elastickým vláknům se krásně přizpůsobí každému pohybu těla a její splývavost dokáže během chvilky podtrhne vaše křivky těla. 

Léto buší na dveře a chladivé viskózové oblečení bude patřit mezi naše favority, které již nebudeme chtít svléci.

O kladných vlastnostech viskózových látek si můžeme povídat hodiny a hodiny, ale bohužel i tato látka v sobě skrývá něco negativního. Jedním z největších nepřátel je její zvýšená mačkavost, ze které můžeme udělat přednost a srážlivost před prvním praním. Látku před šitím doporučujeme vyprat, nebo vysrážet pomocí žehličky. 

Kladných vlastností je stále více a tak neváhejte sáhnout po letních vzdušných kalhotách, volné tunice co zakryje malé nedostatky, které se nám objevily po dlouhé zimě a nechtějí nás opustit, nebo splývavé šaty, sukně a trika. 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení