Trendy oboustranné kabáty

Vytvořeno23.03.2016

Mezi nejnovější trendy letošního jara patří oboustranné kabáty. Kabáty ušité z těchto látek se objevují ve všech módních obchodech a řadí se mezi nadčasové kousky.

 

Právě tato nová módní vlna je pro lidi, které nebaví stále stejné a nudné kabáty, saka a bundičky. Oboustranné kostýmové látky mají z jedné strany bavlněný úplet, který je příjemný na omak a v neutrální barvě světle šedého melíru. Z druhé strany je tenká pěnová látka v kontrastní barvě ke zmíněnému bavlněnému úpletu. Látku na oboustranný kabátek, sako, nebo bundičku nemusíte podšívkovat a ani složitě začišťovat. Oboustranná kostýmová látka je na tyto módní kabátky jedinečnou volbou.

 

Pokud dáváte přednost originalitě, ušijte si módní kabátek podle své představy. Právě takový kousek v našich šatnících chyběl. Pojďte to s námi napravit a podívat se jaké nové barvy těchto látek pro Vás nově máme v e-shopu.

zdroj foto: google.com

 

 

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení