Triky, díky kterým budete vypadat jako modelka

Vytvořeno12.02.2014

Už je sice dávno po Vánocích, ale přebytečná kila ne a ne vás opustit? Přinášíme vám 5 tipů, jak se obléknout, aby oblečení lichotilo vaší postavě a zakrylo to, co se ještě nepodařilo shodit.

Snad žádná žena se čas od času nevyhne dnům, kdy se cítí tlustá a nafouklá. Tento pocit se pak zpravidla mění v zoufalství, protože nic z vašich jindy oblíbených kousků oblečení vám nesedí. Poradíme vám 5 triků podle americké elle, které vám zaručeně pomůžou najít ten  správný outfit, ve kterém se budete cítit krásná a přirozená. A který zakryje vaše přebytečná kila, nafouklá bříška, nebo povolené svaly.

1) Jak vyzrát nad širokými boky- chytře uvázaný svetr, košile či mikina vám mohou velice snadno pomoc zakrýt tuto část těla.

2)Zastrčené tričko trik na ploché bříško- po zastrčení přední části trika či košile dosáhnete efektu, že se vám košile vpředu trochu vyfoukne, zakryje tak vaše bříško a vy vypadáte jako byste měla pekáč buchet, bez sebemenších špíčků. Nejlepší je tuto možnost zkombinovat s úzkými riflemi a úspěšné zamaskováním je zaručeno.

3)Křivé nebo ochablé, téměř všechny komplexy, které máte vůči svým nohám, vám pomůžou zakrýt sukně. Dlouhé, krátké, volné či úzké to už záleží jen na tom, v čem se cítíte pohodlně.

4) Tvar trojúhelníku- trikem, díky kterému se spousta žen cítí hubenější, je tzv. trojúhelníkový tvar. Kombinace vězí v saku s velkými ramenními vycpávkami a úzkýchkalhotách.

5) Hubené nohy- tohle je poměrně známý a osvědčený trik. Vezměte si oversized svetr nejlépe pánský spolu třeba s legínami nebo úzkými riflemi a  podpatky. A rázem vaše nohy budou vypadat jak z módního mola.

Všechny tyto rady jsou skvělé, ale samozřejmě jediné na čem záleží, je abyste se cítila pohodlně a šťastně ve svém oblečení. Každá žena sama nejlépe vycítí, co její postavě lichotí a co naopak.

obrázky: elle.com

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení