Zahoďte skleněné ozdoby a vytvořte originální kousky na vánoční stromek

Vytvořeno02.12.2016

Zahoďte skleněné ozdoby a vytvořte originální kousky na vánoční stromek

 

Za tři týdny se budou v našich bytech třpytit nazdobené stromky, vonět cukroví a budeme si užívat vánoční atmosféru, ale před tím nás ještě čeká spousta práce. Musíme vybrat správné ozdoby.

 

Každý rok nám v časopisech, obchodních centrech a ulicích ukazují poslední trendy zdobení stromků. Nechme tento diktát trendů pro letošní rok stranou a udělejme si originální a hlavně vlastní ozdoby doma. Má to i své výhody. Každá návštěva, která dorazí, bude žasnout nad vlastnoručně vyrobenými ozdobami a vy budete za hvězdu Vánoc.

 

Výroba samotných ozdob není zas tak těžká. Stačí si vybrat z jakých materiálů budete vyrábět a pustit se směle do toho. Pokud zvolíme trochu jednoduší cestu doporučuji filc všech možných barev, nebo moosgummu, která se budou dobře stříhat, lepit nebo šít. Kromě těchto dekoračních materiálů můžete použít i klasickou jednobarevnou bavlnu, nebo bavlnu s vánočními vzory. Pak už jen stačí si vzít do ruky nůžky, jehlu, nit, nebo lepidlo a začít.

 

Pusťte se do výroby ozdob a podělte se s námi o své ozdoby. Tady pro vás máme i malou inspiraci.

zdroj: pinterest.com

  

  

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení