Zdenka je novým členem týmu

Vytvořeno14.11.2018

Pamatujete si na články, které o sobě psali členové týmu v e-shopu a vám se naskytla možnost je aspoň trochu více poznat a k jejich jménům si přiřadit obličej. Dovolte, abych se touto cestou mohla trochu představit i já.

 

Jmenuji se Zdenka a v Terrymodě jsem před pár dny oslavila první rok, který neskutečně rychle utekl. Každý den se spolu setkáváme prostřednictvím e-mailu, kde odpovídám na vaše dotazy, nebo vyřizuji veškeré objednávky, aby jste měli svoje látky co nejdříve doma. Pokud před písemným projevem dáváte přednost ústnímu projevu, zavolejte nám a ráda si s vámi popovídám a zodpovím vaše malé i velké dotazy.

 

První rok v Terrymodě nebyl jenom o práci, ale i spoustě zábavy, možnosti naučit se novým věcem a poznat spoustu nových a zajímavých lidí. V průběhu roku se náš tým rozšířil o další členy a tak se můžete těšit na Ivanu, nebo Sylwii.

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení