6.11.2020 TerryModa sází stromy!

Vytvořeno05.11.2020

Je to tady -TerryModa sází stromy!!!

Společně s organizací Sázíme stromy 6.11.2020 oblečeme gumáky, navlíkneme rukavice, vezmeme do ruky rýč a vrátíme přírodě její přirozený vzhled, rozmanitost a oživíme naše okolí. Tento den vysázíme nové stromy a keře ve východních Čechách u Trutnova. 

Sázení se může uskutečnit díky Vám všem, co jste dali přednost ekologicky zpracovaným materiálům, koupili recyklované úplety, náplety, teplákoviny French Terry a teplákoviny počesané příjemným vlasem. Jejich nákupem jste přispěli z každého zakoupeného metru 10% na obnovu lesního porostu. 

Spolupráce se Sázíme stromy první výsadbou nekončí. Pojďme společně dál přispívat na obnovu přírody, která si zaslouží naši péči a zapojit se do jarní výsadby stromů nebo keřů.

Omezený provoz e-shopu!

6.11.2020 bude provoz e-shopu omezen z důvodů aktivní účasti na výsadbě stromů a keřů. Vaše objednávky, dotazy vyřídíme následný pracovní den.

Vyzvednutí objednávek s osobním převzetím v Červeném Kostelci v tento den nebude možné. Děkujeme za pochopení. 

Těší nás, že jste se s námi zapojili a děkujeme, že společně můžeme pomáhat.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení