Aktuální informace o provozu kamenných prodejen

Vytvořeno26.02.2021

Milé zákaznice a zákazníci, 

přinášíme Vám aktuální informace k nastalé situaci. 

Z důvodů vládního nařízení jsou naše kamenné prodejny od pondělí 1.3.2021 uzavřeny, ale nemusíte se obávat o své objednávky z e-shopu nepřijdete

Veškeré naše kamenné prodejny fungují v pracovních dnech jako výdejní místa od 11.00-16.00 hodin. 

Připravili jsme si pro Vás pár novinek a věříme, že Vás potěší!

Chcete si látku před nákupem osahat?

Neváhejte a napište nám na info@terrymoda.cz o vzorky zdarma, které vám zašleme přímo k Vám domů. Počet vzorů zdarma jsme zdvojnásobili a nyní máte možnost místo 5 vzorků získat rovnou 10 vzorků zdarma podle svého výběru.

Nebojte se o ně napsat a využijte této jedinečné možnosti si látky před objednáním osahat, prohlédnout a nakombinovat podle Vaši představy. 

Objednávky s vyzvednutím na kamenné prodejny budou nově zasílány nejen ve středu, ale nově v pondělí a v pátek.

eváhejte a využijte tohoto rychlého doručení zdarma, vyzvedněte si svoji objednávku krásných látek ve výdejním okénku, ušijte si něco pro radost a přivítejte jaro v novém módním kousku. Veškeré kamenné prodejny fungují v pracovních dnech jako výdejní místa od 11.00-16.00 hodin. 

Nebojte se nakupovat z pohodlí Vašeho domova, naplno využijte možnost zaslání většího množství vzorků zdarma, častějšího doručení Vašich objednávek na kamenné prodejny s výdejními okny nebo přímo k Vám domů. 

Záleží nám na Vás a jsme tu stále pro Vás. Přejeme Všem hodně zdraví a sil - tým Terry Moda.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení