Bavlněné úplety se slevou až 30%

Vytvořeno01.06.2021

Pojďme společně oslavit dnešní Mezinárodní den dětí, který se ve světě slaví skoro 100 let a u nás od 1.června 1958. My tento den oslavíme jedinečnou slevou na bavlněné úplety, která se vyšplhala až k 30% a můžete se těšit na více jak 30 vzorů, kde si vybere každý.

Bavlněné úplety patří mezi nejoblíbenější dětské látky a není se čemu divit. Oslní svým příjemným hladkým omakem, pružností co nebrání pohybu a nikde nic nebude škrtit, vzory s kvalitními potisky co odolají stálému praní a žehlení, nebo fóliové vzory co se lesknou na slunci jako divý. 

Rok byl dlouhý a děti ze všeho vyrostly. Ušijte jim z akčních bavlněných úpletů nové triko, tílku, sukni, šaty, pohodlné legíny co v létě ze sebe nebudou chtít sundat a užijí si skvělé léto v novém pohodlném oblečení. Uděláte jim radost, ušetříte s extra jednodenní slevou svoji peněženku a doplňte šatníky novými bavlněnými úplety

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení