Bílá barva patří k létu

Vytvořeno21.07.2015

Letní barva – jedině bílá

 

Snad se ani nenajde kdo ve svém šatníku nemá minimálně jeden kousek oblečení v této barvě. Pokud ano, tak jedině milovníci černé a odpůrci jakékoliv jiné barvy než té jejich oblíbené.

 

Bílá je symbolem čistoty a proto ji mnoho z nás volí jako barvu svých svatebních šatů. V tento den chceme vypadat jako princezny, ale vydrží nám to opravdu jen malou chvilku. Nebudeme si nic nalhávat, ale bílá barva zrovna mezi praktické zařadit nemůžeme. Kromě tohoto malého nedostatku je k nezaplacení. Jakou jinou barvu bychom chtěli tak jednoduše kombinovat například s letními neonovými odstíny.

 

Velkou výhodou bílé barvy je že v ní nebudeme vypadat špatně a své nositelce nebude pouze škodit. Spíše je rozzáří a nechá vyniknout opálení od sluníčka.

 

Chybu neuděláte pokud si na sebe vezmete jednoduché bílé tílko společně s modrou džínovinou, nebo jednoduché letní šaty v této barvě.

Na první příčky letních šatníků patří bílá barva. Je jedno jestli si zvolíte krajku, úplet, peach, lehký šifón, nebo letní kalhoty z bavlny, bavlněného saténu či džínoviny

 

zdroj foto: pinteres.com

 

 

 

  

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení