BIO látky pro EKO švadlenky

Vytvořeno08.12.2017

BIO maminky, babičky, ale i milovnice přírody zbystřete nad novou kvalitou, kterou máme od tohoto týdne v e-shopu!!!

Dlouho očekávaná novinka je právě tady. Novou kvalitou se zapojujeme do BIO světa s látkami, které splňují vysoké nároky na zpracování. Čistá 100% bavlna je sklízena šetrným postupem, který chrání přírodu. Další zpracování bavlny probíhá dle daných norem, které musejí splňovat kritéria Evropské unie a získají tím certifikát Oeko-Tex Standart 100 třídy 1 o nezávadnosti pro děti do 3 let. Do BIO látek se nemusíte obávat obléci svého drobečka s citlivou pokožku.

BIO látky nejsou pouze pro milovnice přírody, šetrného zpracování, ale i pro ty, kteří dávají přednost příjemným materiálům z bavlny. Úplety ze 100% bavlny jsou savým, vhodným materiálem na trika, tílka, šortky, sukně, šaty, nebo legíny pro malé i dospělé.

Úplety z nové kolekce bavlněných látek ve 100% BIO kvalitě nás ohromují na první pohled, ale i dotek. Podívejte se na malou ukázku novinek.

 

 

 

 

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení