Buďte hvězdou ve hvězdách!

Vytvořeno28.11.2014

Před dvěma lety, kdy poprvé uvedl módní dům Dolce & Gabbana vzor s hvězdičkami opět do módy, se s ním roztrhl pytel.

 

Hvězdičky už nejsou vzorem jen pro dětské dupačky, ale naopak nosí ho i známé modelky (mezi našimi i Simona Krainová), herečky a blogerky.

 

Terrymoda jako vždy jde samozřejmě s trendem, a proto na našem e-shopu najdete hvězd a hvězdiček nespočet. Nejen na vánočních látkách, ale i v úpletech, bavlnách a dokonce i na džínovinách a medvídcích.

 

Stačí nakouknout do naší nabídky a spolu s inspirací, kterou vám přinášíme, jistě podlehnete tomuto lehce infantilnímu, ale moc sladkému vzoru s námi. :)

 

HVĚZDY A HVĚZDIČKY V LÁTKÁCH 

 

foto: pinterest.com, koktail.pravda.sk

 

#Collections dress #2dayslook # collectionfashiondress www.2dayslook.com i know that i'm seriousBlusa polka dotsDolce & Gabbana Fall 2011Dolce and GabbanaDolce & Gabbana Black Knee Length Dress.Dolce & Gabbana Black And Pink SkirtBellucci - Elle Russia by John Nollet, October 2011Skinny Jeans With Stars PatternIsabeli Fontana, fashion model, Milan Fashion Week, Dolce and Gabbana

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení