Čtyři délky sukní, které musíme mít!!!

Vytvořeno15.05.2015

Čtyři délky sukní, které musíme mít!!!

 

Midi, mini, maxi, nebo lady – to jsou čtyři délky sukní, které bychom měly mít po ruce ve svých šatnících. Každý název symbolizuje jednu délku sukně, nebo šatů. Jsou neustále trendy a proto se vyplatí do nich investovat a vždy v nich budete vypadat okouzlujcí.

 

Pro každou příležitost je vhodné vybrat správnou délku sukně s vhodným stylem. Na pláž asi nepůjdeme v kostýmkové sukni s délkou lady, nebo na pracovní schůzku v letní rozevláté sukni se vzory. Projděme si společně délky sukní, ať máme tu správnou délku na zvolenou příležitost.

 

Mini

Mini – nejkratší délka sukní a šatů. Dnes se tato délka nepoužívá pouze u sukní, ale i u krátkých kraťasů. Sahat by měla maximálně do poloviny stehen, ale většinou je v délce pod zadek. Tato délka sukní je ideální pro všechny ženy a dívky s dlouhýma nohama, štíhlou postavou a se sebevědomím.

Lady

Lady délka je velice oblíbenou délkou těsně nad kolena, nebo pod kolena. Tato délka je inspirována 50. léty, které přály volnějším, ačkových střihům. Délka tohoto oblečení je především u elegantních šatů, kostýmků, společenských šatů a vhodnou jak pro mladé dámy, tak pro starší ženy. V lady délce bude každá vypadat velice elegantně a decentně.

Midi

Pokud nemáte rádi krátké mini, nebo dlouhé maxi a potřebujete do šatníku zařadit i něco elegantního, midi délka bude pravou volbou pro vás. Midi délce do půli lýtek sluší vysoké podpatky a pokud se zvolí vhodný střih, je vhodný i pro ženy bez mír modelek.

Maxi

Maxi délka na zem, nebo těsně nad kotníky. K této délce je možné vzít tenisky, balerínky, žabky, ale i podpatky a sukně bude vypadat elegantněji. Tato délka je vhodná pro vysoké ženy, ale pokud mezi ně nepatříte a přesto by jste si chtěly tuto délku pořídit, existuje jednoduchý trik. Stačí si pouze opticky prodloužit postavu. Pořiďte si sukni do pasu, které přidá pár centimetrů a zastrčte tričko dovnitř. Tuto délku sukně si může dovolit každá postava.

 

 

 

Na sukni různých délek a střihů lze použít krásné krajky, strečové úplety, vzdušné šifóny, nebo na decentní sukně kostýmové látky. Nejdůležitější je se v sukni cítit dobře a zvolit si délku, která naší postavě bude lichotit.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení