Další člen týmu TerryModa

Vytvořeno21.10.2016

Jmenuji se Martina. Mnozí z Vás se s mým jménem setkávají především v e-mailech potvrzujících Vaše objednávky z e-shopu.

 

Dovolte mi se Vám trochu představit. Jak již bylo řečeno, jmenuji se Martina.

Mám na starosti zpracování objednávek, fakturaci, zodpovídání Vašich telefonických (ne všech, ráda se občas rozdělím s Evou, kterou již znáte z předchozího článku) i e-mailových dotazů, komunikaci s dopravci a doobjednávání zboží.

 

V Terrymodě pracuji 2 roky. Když jsem poprvé vkročila do skladu Terrymody, zaujaly mě barvy. Barvy, které máme ve skladu denně všude kolem nás. Dodnes mě ten náš barevný sklad fascinuje a doufám, že ta rozmanitost barev a látek na Vás dýchne z našeho e-shopu a zaujme Vás tak jako tenkrát mě.

 

Nejoblíbenější činností mé práci je probírání se nově příchozím zbožím. Obzvláště dětskými bavlněnými úplety, které dle mého názoru vykouzlí spoustu dětské radosti a úsměvu na tváři.

 

Váš zájem o naše látky nás velice těší a budeme rádi, pokud se s Vámi budeme setkávat i nadále ve Vašich objednávkách, Facebooku Terrymody, nebo osobně ve skladu e-shopu.

 

Příjemný nacházející víkend Vám přeje

Martina

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení