Do letních vzorů nepatří pouze květy

Vytvořeno20.07.2016

Léto a květiny k sobě patří. Proto nás nikoho nepřekvapí, že obchody a e-shopy jsou tímto vzorem přehlceny. Všechny nejsme romantické typy a květy nám moc neříkají. Pojďme nechat květy stranou a užít si i jiné vzory, které se nám nabízejí.

 

Puntíky

Puntík nesmrtelný to vzor, který nás provází několik desetiletí. Vzpomeňme si na šaty Julie Roberts z filmu Pretty Woman, kde v puntících zářila v doprovodu charismatického Richarda Gera.

Pokud milujete extravaganci, zkuste výrazné velké puntíky v neuvěřitelných barevných kombinacích, nebo vyzkoušejte jedné drobné puntíky na košilích, sukních, šatech, ale i kalhotách.

 

Pruhy a proužky

Pruhy, proužky, proužečky nás zahřejí na tlustém svetru, v létě nás osvěží na letním tílku a na kalhotách pobaví. Proužky mají tu moc nám ubrat kila, prodloužit nohy a připadat si sexy. Proto pruhovanému vzoru nemůže odolat žádný návrhář a ani známá osobnost. Vyzkoušejte pruhy různých šířek, barev a přesvědčte se o jedinečném vzoru.

 

Kostka

Kostkovaná sukně, nebo košile patří k základním kouskům našeho šatníků. Zkuste obléct kostku i v letních dnech a vyrazit v ní do města na nákupy. V kostkovaném oblečení se skryjí i ty největší nedokonalosti a pokud zvolíte kostku na šikmo, ještě vás krásně prodlouží.

 

Zvířecí motivy

Máte rádi divočinu a safari? Poté sáhněte po zvířecích motivech a neuděláte chybu. Zvířecí motivy již několik sezón patří mezi oblíbené vzory na šaty, sukně, halenky a kalhoty. Užijte si divočinu, která se k letním dnům hodí.

 

Právě tyto vzory jsou pro ty, kterým kytky moc neříkají a jednobarevného oblečení mají již dost. Zkuste vyzkoušet i jiné potisky, které se nabízejí a užijte si krásné léto.

foto: pinterest.com

              

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení