Hit léta top bez ramen

Vytvořeno12.07.2016

Vyzkoušejte módní hit letošního léta s odhalenými rameny podle módní ikony 60. let Brigitte Bardot. Oblíbená herečka tento módní styl milovala a není tajemstvím, že právě tento styl je pojmenován po ní Bardots.

Šaty, tílka, topy s odhalenými rameny vypadají sexy a nositelce přidávají na přitažlivém vzhledu. Odhalená ramena a rozevlátý střih, který může být pod prsy stažen tkaničkou, nebo gumičkou nechá vyniknout siluetě těla V tomto topu lehce skryjeme malé i velké nedostatky v pase, bocích a proto se hodí na každý typ postavy.

Topy s odhalenými rameny budou vypadat nádherně ze šifónů, peach, krepšifónů a 100% viskóz. Právě tyto látky jsou lehkými a vzdušnými materiály, které se na tento typ oděvu hodí.

K volnému topu se hodí úzké úpletové leginy, koženkové kalhoty, džíny, nebo kraťasy z bavlněných látek.

Pokud milujete šaty, stačí si tento top prodloužit do krásných šatů, které stačí ozdobit páskem a máte úžasný model na letní párty a dovolenou.

zdroj foto: pinterest.com

    

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení