Ikonické kabáty s látkami Terrymoda!

Vytvořeno06.01.2015

V zimě není dost jen třech věcí! Svařáku, šál a kabátů!

 

Kabáty jsou jako módní balící papíry. Vrchní vrstva, obal jakéhokoliv oblečení, která zaujímá pohled okolí, prozrazuje váš styl a drží vás v teple.

 

Jaké druhy kabátů jsou in tuto zimu?

 

1] TRENČKOTY

 Není se čemu divit, že jako číslo jedna uvádíme tuto “Hepburnovskou” klasiku. Trenčkoty neboli pršipláště jsou typické elegantní a jednoduché kabáty vyráběné nejčastěji z odolných bavln, popelínů, vln či kůží

Na zimní variantu je ideálním materiálem vlna či flauš! Tento specifický druh kabátu si můžete libovolně upravit v délce. Klasický střih je sice pod kolena, ale pro zimní verzi je ideálnější buď délka do pasu (na denní nošení), a nebo na zem (k šatům na plesy a společenské události).

 

2) S KOŽEŠINOU

Takový kousek jako kožešinový kabát nebo kabát s kožešinovým lemováním je nepostradatelný přítel. Vypadá krásně, luxusně a elegantně. Navíc pěkně hřeje.

Trendy je nyní kožešinou olemovat alespoň rukávy, zapínání nebo kapuci. Velkým hitem jsou taktéž celokožešinové rukávy!

Nezapomeňte však na jeden detail, pokud už použijete kožešinu, střih kabátu by měl být jednoduchý a neměl by mít už žádné výrazné kapsy, knoflíky, ani jiné doplňky. Jeden výrazný prvek v podobě kožešiny je akorát. 

Doporučujeme: ZVÍŘECÍ VZOR!

 

3) OVERSIZED KABÁTY 

Oversized (nadměrná velikost) oblečení všeho druhu se stalo nesmírně populárním. Zejména mezi blogery, modely a modelkami je tato móda, která se taky pomalu dostává do ulic, velmi oblíbená.

Oversized kabáty mají tu výhodu, že se pod ně dá perfektně vrstvit oblečení, vše se vejde. Materiály vhodné na tento druh svršku jsou zejména vzorované vlnypleteniny a kostkované látky. Kabát by neměl mít zbyteční okrasy. Stačí dva ozdobné knoflíky na rukávy, nebo velké kapsy.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení