Jak nosit džínovou košili

Vytvořeno03.02.2015

Stylová, ležérní, sexy džínová košile má všechny atributy k tomu být hitem napříč ročními obdobími i stoletími, a taky že je.

 

To, proč džínové košile milujeme, je především díky jejich přizpůsobivosti. Díky své jednoduchosti sluší každému typu, jak tmavovlásce, tak blondýnce, jak plnoštíhlé postavě, tak hubené. 

Je pohodlná a dá se vzít do práce, do kina, na bar, ale i na dětskou oslavu, večeři nebo jen tak večer k televizi. 

 

Největší výhodou je lehká kombinovatelnost. Košile z džínovin se dá nosit snad úplně se vším. S kalhotami i sukní, propínacím svetrem, svetrem přes hlavu, mikinou a nebo džínovou či koženkovou bundičkou nebo křivákem. Pokud však chcete vyniknout v davu vsaďte na džínovou košili v trendy kombinaci s koženkou (můžou to být kalhoty nebo bunda, a nebo klidně i obojí). Džínovina jde také krásně do série s další džínovinou. Oblíbenou módní variací je zkombinovat více druhů džínovin do kupy. Například mít z vzorované džínoviny kalhoty, pak klidně v jiné barvě džínovou košili a nakonec to doladit džískou, nebo jinými džínovými doplňky (kabelkou, botami, kloboukem,…). Další osvědčené kombinace jsou s barevným manšestrem, tylem nebo saténem. 

 

Každopádně vsaďte na kontrasty! 

 

Protože denimové košile byli dříve typické pouze pro pánský šatník, je důležité volný střih košile něčím rozbít, oživit nebo doplnit. Zapněte košili třeba až ke krku a doplňte výrazným náhrdelníkem, nebo naopak košili rozhalte, ohněte rukávy, zvedněte límeček, zastrčte do kalhot, udělejte na konci uzlík. Vše je dovoleno!

 

Další čím můžete svoji džinovou košili odlišit a dát jí šmrnc je délka. Trendy je především asymetrie (předek kratší než zadní délka) a nebo průstřihy na ramenou!

 

Nemusíte se držet jen košilí, klidně se zbavte rukávů a mějte džínovou vestu! 

Posledním naším tipem a žhavým módním trendem jsou džínové košile s šifonovými rukávy. (DOPORUČUJEME: pusinkový šifon)

 

 

Foto: pinterest.com,

ahhhh love this. i need chambray this fall.denim and pearlsDenim Perfection.looking at all these cute clothes makes me wish i had cute clothesDenim shirt and pencil skirt. Perfect match for spring. Street style fashion outfit inspiration.black skinny pants, denim button up that ties in front, red infinity scarf, short black buckle boots, and a black leather jacket.Retro lace denim stitching #long-sleeved shirt, Europe classical style

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení