Jak vypadají střihy Burda?

Vytvořeno11.04.2016

Střihy k šití patří stejně jako jehly a špendlíky. Bez těchto pomocníků bychom s velkými obtížemi ušili spoustu zajímavých a jedinečných modelů. Na stránkách Terrymoda střihy naleznete z burdy přehledně srovnané v samostatné kategorii.

Co taková střihová příloha obsahuje a jak se s ní pracuje? Právě toto se v dnešním článku dozvíte.

Jakmile se vám střih dostane do ruky, je krásně zabalen a na přední straně má barevný obrázek daného modelu, který jste si koupili. Právě na tomto obrázku naleznete spoustu důležitých informací. Krásnou fotografii vybraného střihu, uvedené velikosti podle Evropské normy, stupeň obtížnosti pro šití a technický nákres.

Na zadní straně střihu naleznete pracovní návod s důležitými informacemi pro vybraný model. Informace obsahují spotřebu materiálu, doporučené výztuhy, materiál a délku modelu.

Po otevření obalu a vytažení veškerých papírů naleznete střihovou přílohu. Ve střihové příloze naleznete kromě střihu i tabulku velikostí pro veškeré velikosti, plán polohy, vysvětlivky značek pro daný střih.

Nejprve je nutné si vybrat správnou velikost zvoleného modelu podle tabulky uvedené ve střihové příloze. Po vybrání velikosti si na střihový papír obkreslíme daný střih se všemi důležitými značkami pro šití. Střih už pouze vystřihnete, položíte na látku a můžete začít šít.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení