K ohni i do společnosti, vždy s denimovou bundičkou

Vytvořeno22.06.2014

Klasická, nadčasová, pasuje ke všemu a vždy, to je riflová bunda! Denimovou bundičku můžete vytáhnout po celý rok, ať už jako prvek k vrstvení v zimě anebo v létě k šatičkám či šortkám.

Riflové prvky nevycházejí z módy, díky své praktičnosti, lehké údržbě a zavděčení. Jsou snadno kombinovatelné s jinými materiály i s jinou riflovinou. Na našem e-shopu najdete pestrou nabídku jak barevných, vzorovaných, tak i klasických riflovin.

Letní klasikou však zůstává bílá riflovina. Bílou riflovou bundu či vestu, můžete nosit celé léto. Výborně doplňuje maxi šaty, krátké šortky a samozřejmě i obyčejné džíny. Můžete ji nosit s ohrnutými rukávy, zapnutou a vždy budete vypadat stylově. Trendy variací denimových bund jsou kratší pasové. Nejenže lichotí postavě, ale vypadají i lépe ke kratším šatům.

Pokud vám v šatníku nevisí alespoň jedna trendy denim bundička, prohlídněte si naši nabídku riflovin a neváhejte ani minutu. Nebojte se pustit ani do odvážnějších variant v podobě barev nebo vzorů. Vaše outfity se jistě rozzáří a získají šmrnc.

Džínoviny›

Foto: elle.com

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení