Kabát jako přítel na dlouhý běh

Vytvořeno17.09.2015

Co důležitějšího je mít na podzim než kabát? I kdyby to měla být jediná kvalitní investice tohoto podzimu. Právě kabát ukáže na ulici, kým jste. A ač se to nezdá kabát je asi nejkouzelnější věc šatníku, dá se nosit na tolik způsobů, může být kombinací mnoha zajímavých materiálů a pokaždé když ho vezmete bude vypadat jinak, podle vaší nálady. Můžete ho nosit s velkou tlustou šálou a zapnutý buď na velké knoflíky nebo patenty, či ovázaný páskem, nebo rozepnutý a bohémsky rozevlátý. S podpatky i s teniskami, kabelkou i batohem, do kina, do baru, na ulici, do práce, na party. Prostě a jednoduše pokud máte ten správný kabát, bude vaším nejlepším kamarádem vždy a všude.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Venku dnes sice vládnou třicítky, ale Terrymoda nelení a naskladňuje pro vás zimní látky jak do obchodů, tak na e-shop. A na druhé straně část našeho týmu již nakupuje na veletrzích v Paříží, Milánu a Düsseldorfu krajky, kvalitní italské látky a bonbonky pro letní sezónu přímo v centrech módy.

Ale zpět ke kabátům. Osvědčenou klasikou samozřejmě zůstává s francouzským šarmem trenčkot.   Nebojte se však odvážnějších kousků a to nejen barevně, ale i střihově a materiálově. Odvažte uzdu své fantazii a použijte kožešiny, koženky, samet, lesklé látky, pruhy, kostky a zvířecí potisky. A pokud jsou na vás tyto materiály až příliš okázalé, zapojte je aspoň do detailů u límců, kapes, rukávech nebo  jako “záplaty” na loktech. Váš kabát to oživí a náhle i  zdánlivě nudný baloňák bude trendy a šik.

Madonna v kabátku se zvířecím vzorem a látky z e-shopu 1 a 2, kožešina bílá se vzoremkostkovaná, samet.

 

 

Co se střihů týče vedou dlouhé a oversize s velkými kapsami a výrazným páskem. Barevně pak samozřejmě jsou ternem neutrální barvy, které jsou módní napříč sezónami, jako je šedá, béžová neboli “camel”, černá, khaki a hnědá. A pak nesporně pastelové barvy.

 

Věnujte svému novému kabátu tolik energie, kolik jen jde. Protože věřte, on vám to vrátí.

 

Foto: elle.com, terrymoda.cz

 

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení