Karneval masek začíná!

Vytvořeno24.01.2020

Milujete karneval a jeho nezaměnitelnou atmosféru plnou zábavných her, barev a převleků? Pokud ano, pak nastává to pravé období pro vás.

Karnevaly pro děti a dospělé se blíží a kdy jindy se převléci za svoji oblíbenou filmovou hvězdu, nebo se na jeden den stát princeznou a králem. 

Karneval je o barvách, bláznivých převlecích a lesklých látkách, které se ke karnevalu skvěle hodí. Pokud se letošní rok pustíte do šití originálního karnevalového kostýmu, neměli by jste přehlédnout kategorii určenou právě těmto látkám.

kategorii karnevalových látek naleznete satény s matnou rubovou stranou a lesklou lícní stranou, které využijete snad na všechny kostýmy. Pokud budete chtít v kostýmu zazářit, sáhněte po flitrech, které dodají ten pravý lesk a třpyt. Šifónykrajkytyly, nebo tafty nesmí chybět a tak je také v kategorii karnevalových látek naleznete. 

Kostýmy je potřeba něčím doladit a doplnit. Skvělým materiálem je filc, ze kterého vystříháte tečky na klobou muchomůrky, skřítkům vyrobíte klobout, nebo křídla malé víle. Na doladění kostýmu kromě filcu využijete i organzu, které je splývavá, má nádherný lesk a na závoj princezny je ideální látkou. 

Látek na karnevalové kostýmy je nespočet, ale vybrat z nich tu pravou je složitější proces. Ve výběru látek je dobré se odpíchnout od zvoleného karnevalového kostýmu a pokud ještě nevíte co ušít a chybí vám inspirace, nezoufejte! Máme pro vás kategorii střihy na karnevalové kostýmy, kde naleznete dětské kostýmy víl, princezen, malých pirátů, čarodějů, nebo můžete načerpat inspiraci na kostým oblíbené filmové hvězdy, zámecké paní, nebo knížete. 

Karneval masek může začít!!!

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení