Kolekce patchwork látek pro milovníky tvoření.

Vytvořeno11.05.2021

Slibovaná kolekce bavlněných látek na patchwork tento týden dorazila a my jsme nemohli odolat vám ji okamžitě představit. Opět to byla láska na první pohled co nás zasáhla jako blesk z čistého nebe. Tlumené, pastelové i neuvěřitelně barevné bavlněné látky co lze mezi sebou kombinovat rozšířili rodinu patchwork látek.

V samostatné kategorii patchwork naleznete látky od jedněch z nejuznávanějších amerických návrhářů co oslňují svět tvoření moderními i tradičním vzory, které rozzáří i obyčejný interiér. Ušité deky, přehozy přes postel, polštáře všech barev a velikostí, nebo praktické chňapky do kuchyně udělají radost a jistě nezůstanou bez povšimnutí ležet v koutě.

 

Pusťte se do vytváření originálních patchwork dekorací, ukažte co se ve vás skrývá a nezůstaňte pouze u povlaku, ale ušijte si polštář celý. Využijte na to jednobarevná bavlněná plátna a vycpěte je pomocí vatelínové výplně a na chňapky využijte vatelín co ochrání prsty před spálením. 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení