Kolekce střihů Burda pro jaro/léto 2020

Vytvořeno03.03.2020

Jaro bez nové kolekce střihů Burda si snad ani už nedokážeme představit. 

Letošní rok tomu není jinak a opět nás Burda překvapila velkou porcí novinek, které se nezaměřují jenom na elegantní dámy, sportovní typy, nebo volnomyšlenkářky. Všichni si mezi novými střihy naleznou ten svůj.

Kolekce střihů Burda se pro letošní rok rozšířila o jednoduché střihy na letní vzdušné a volné topy, nebo halenky, které lze kombinovat k sukním i kalhotám.

Letní šatník nemůžeme ochudit ani o pořádnou dávku šatů různých střihů, řasení a v délkách nad i pod kolena. Šaty prostě k létu patří a Burda to dobře ví. 

V letošní kolekci si na své přijdou i velké milovnice sukní, které mají široké zastoupení a člověk ani neví jakou si má ušít dříve.

Pokud dáváte přednost pohodlnému oblečení a tak kalhoty nesmí chybět ve vašem šatníku. Pokud tomu tak je, pak se od nových Burda střihů neodtrhnete. Kolekce je nově rozšířena o volné vzdušné kalhoty ve všech délkách, které jsou do jednoduchého pásku, nebo pohodlné gumy.

Každá střihová příloha obsahuje střih vystupňovaný v uvedených velikostech v popisu střihu, nebo na přední straně střihu s nafocenými modely. Ve střihové příloze kromě samotného střihu naleznete i jednoduchý obrázkový postup a návod na ušití. 

Jarní počasí je už pomalu tady a tak je nejvyšší čas zasednout k šicímu stroji a každá inspirace se hodí. Podívejte se na novou kolekci Burda střihů a inspirujte se střihovými trendy pro jaro a léto roku 2020.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení