Košilové šaty, jak na ně?

Vytvořeno12.06.2015

Pohodlné, vzdušné, trendy, to jsou košilové šaty. Letní klasika, kterou můžete obléct na párty, na večeři, do kina nebo i do práce.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Věrná varianta košilových šatů je v džínovém provedení. Tato kombinace funguje vždy. Je pohodlná, ladí jak s odvážnými barevnými prvky, tak i s hnědou nebo černou kůží a sedne každé postavě. Denim košilové šaty můžete nosit jak v oversized velikosti, tak i pěkně žensky s páskem, vyhrnutými rukávy a výstřihem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Áčkové šaty s bílám límečkem v preppy stylu, to je také dobrá volba. Ideálním materiálem jsou puntíky, kostky a nebo jednobarevné pevné látky. Důležitý je uhlazený dojem a správná délka nad kolena.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Občas platí čím méně, tím více. A přesně tím se řídí minimalistické košilové šaty. Neutrální  barvy jako černá, bílá, šedá, či vínová v kvalitním provedení a jednoduchý střih, to sluší všem. Nemusíte však minimalismu podléhat úplně. Jednoduché šaty je dobré doplnit výraznou kabelkou (nemusíte se bát ani metalických stříbrných a zlatých barev), boty nebo šperky.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Košilové šaty a úzké kalhoty. Připadá vám, že se k sobě nehodí? Právě naopak! Šaty přetáhnuté přes kalhoty jsou v módě. Navíc košilové šaty mají tu výhodu, že je můžete částečně zastrčit do kalhot a nebo nechat spodní část rozepnutou. Ideálním materiálem pro takový typ šatů je trochu ležérnější satén a klidně se nemusíte bát ani průsvitného šifonu.

 

 

foto:pinterest.com

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení