Kostky jsou vrženy! Žhavý trend podzim/zima a jak ho nosit.

Vytvořeno14.10.2018

 

Kostky a jejich variace se na módní výsluní vrátily již vloni a ani letos se nedrží zpět. Přečtěte si k čemu se hodí a jaké kostkované látečky najdete v naší nabídce.

 

 

 

JAKÁ KOSTKA JE TA PRAVÁ

 

Když se řekne kostka, každý si pravděpodovně představí tu svou. Někdo skotskou, někdo černobílý vzor a další třeba malé kostky protkané barevnými proužky. Na velikosti, barvě, ani desénu nezáleží. Trendy jsou kostky všeho druhu a letošním hitem jsou pak zejména kostky se vzory! Kárované kousky by proto rozhodně neměly chybět v žádném šatníku.

 

 

 

KAM KOSTKY NOSIT S ČÍM KOMBINOVAT

 

Kostky už dávno nejsou vzorem jen pro babičky a starší dámy. Naopak! Jsou pro všechny. Od školaček, po ředitelky. A hodí se kamkoliv. Šik jsou kostkované kostýmy, overaly, saka, sukně, kalhoty, šaty i kabáty! Můžete kombinovat různé druhy kár a nebo zůstat věrni jednomu vzoru. Sukně se svetrem se hodí do práce. Pohodlný overal pak na skleničku s kamarádkou a kalhoty unosíte kamkoliv. S košilí do práce, s topem a křivákem večer do kina, na rande i na párty. To je na kostkách to nejlepší. Dají se kombinovat a nosit s čímkoliv!

 

V obchodech, na celebritách a molech jste si toho nemohli nevšimnout. Jde o kombinaci kostky a barevných lampasů! Ideální volba pro všechny, koho už omrzely nudné džíny. Barevné lampasy nejen lichotí postavě tím, že prodlužují nohy, ale také díky nim oživíte černobílou kostku barvami, které pak můžete sladit s vrškem. Více inspirace a střihů najdete v časopise MY IMAGE.

 

 

 
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení