Kožešiny vládnou podzimu

Vytvořeno15.09.2015

Nechceme si to připustit, ale podzim nám již klepe na dveře. Každodenní ranní mlhy a nízké teploty jsou prvními znaky podzimu. V tomto chladném počasí, kdy začíná přituhovat je dobré se zabalit do měkkých kožešinových vest, bund, nebo se zachumlat do přehozu. Kožešiny si jistě každý zamiluje a nemusí být pravé.

 

Zkuste pro tuto sezónu něco nového a vezměte si na sebe pro začátek kožešinovou vestu, kterou obléknete na jednoduchý svetřík, triko nebo šaty. Kožešinové věci jsou mohutnější a proto k nim budou dobře vypadat obyčejné džíny, nebo skin kalhoty. Kožešinovou vestu pouze jednoduše stáhněte ozdobným páskem např.: z pružné koženky, obujte k tomu kotníčkové boty a vyrašte do ulic.

 

Zda se necítíte na kožešinové oblečení, ale přesto máte rádi tyto hebké a příjemné látky. Můžete z nich vytvořit krásné dekorace do interiéru, např.: přehozy, příjemné povlaky na polštáře a mnoho dalších.

 

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení