Květinové vzory všude kolem nás..

Vytvořeno14.07.2015
Dvojsloupcový seznam
  • Položka 1
  • Položka 2
  • Položka 3
  • Položka 4
  • Položka 5
  • Položka 6

Květinové vzory patří k ženám odjakživa. Dělají z nás něžná stvoření, ať už se o to snažíme, nebo ne. K jaru a létu květinové vzory prostě patří. Celou zimu se těšíme, až uvidíme první rozkvetlou květinu.

 

Proč se tedy do květinových vzorů rovnou neobléci?

Pokud jste romantická duše, budou Vám slušet drobné květy na světlém nebo pastelovém podkladu.Jestli si jako romantická duše zrovna nepřipadáte, zkuste větší květinové vzory na tmavém podkladu, ve kterém budete působit umírněněji a ne provoplánově romanticky.

 

 

Květinové vzory nikdy neomrzí a patří ke stálicím módního nebe.Mít v šatníku alespoň jednu halenku nebo šaty s květinovým vzorem je skoro povinností každé ženy. Každá z nás se chce cítit alespoň jednou za čas jako něžná víla a to jde právně těchto vzorech prakticky samo. Obzvášť přidáte-li do vlasů např. živou květinu.

 

Neexistuje snad oblíbenější květina než je růže. Všechny ženy je milují, všechny je rády dostávají a všechny by chtěly, aby nikdy neuvadly. Právě díky své krátké životnosti a rychlému uvadání symbolizuje růže pomíjivost života, lásku a vášeň.

 

Také je růže Vaše nejoblíbenější? Během tohoto týdne jsme pro Vás přidali nové bavlněné látky se vzory růží vhodné nejen k oblečení, ale i k dekoračním účelům.

 

V našem e-shopu naleznete spoustu šifonů, saténů, a bavln s květinovými vzory, ze kterých si můžete vytvořit šaty, halenky, kalhoty, šortky, sukně.. Fantazii se meze nekladou.

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení