Látky na podzimní dekorace

Vytvořeno28.09.2018

I když je podzim chladný a pošmurný, patří mezi moji nejoblíbenější část roku. Kdy jindy se stromy zbarví do všech odstínů červené a hnědé barvy, které se každý den mění a vytvářejí pravou magickou podzimní atmosféru. Podzim má i své stinné stránky a mezi ně patří i dřívější stmívání, které nám zabraňuje si užít tyto barvy do sytosti. Pozvěme barvy podzimu i k nám domů a to v podobě tématických dekoracích, které i v interiéru navodí pravou podzimní atmosféru.

 

Představme si dnes ideální materiály na podzimní tvoření, které splňují širokou škálu barev, nemusíme na ně doma vlastnit profi stroj a práci s nimi zvládne i úplný začátečník.

 

Filc

Naprosto ideální materiál na podzimní dekorace, do kterých můžete zapojit celou rodinu. S filcem dokáží tvořit i malé děti, které rádi stříhají a lepí. Jeho barevná škála zastupuje veškeré podzimní barvy. Filc je skvělý materiál, ze kterého vytvoříte listí, dýně, nebo podzimní strašáky.

 

Juta

Přírodní materiál, který k podzimním dekoracím patří. Květináč se zasazenou barevnou listopadkou omotaný jutou nesmí chybět před vchodovými dveřmi každého domu. Dekorace s jutou bude vypadat senzačně i na balkóně.

 

Bavlněná plátna

Oranžová dýně, nebo barevné listy ušité z bavlněného plátna nám udělají dvojitou radost. První radost budeme mít z vlastnoručně vyrobené dekorace a druhou z toho, že nám vydrží i do příštího podzimu.

 

Podzimní dekorace nemusejí být pouze vystříhané, nebo ušité placky. Stačí je ušít dvojitě s malým otvorem, kterým nacpeme vatelínovou drť, zašijeme a máme například pořádnou vycpanou dýni.

K podzimu patří barevné listí, dýně zbarvené do všech odstínů zelené, nebo oranžové barvy a podzimní květiny. Nechme se inspirovat jeho nezaměnitelným kouzlem.

 

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení