Lehlé bavlněné plátno nejen na letní halenky

Vytvořeno20.07.2017

Léto je tady a slunce konečně začalo hřát. Pro ty, které právě tyto dny tráví na dovolené je to sen, ale pro nás ostatní, kteří trávíme horké letní dny v práci, nebo kanceláři je to utrpení.

 

Jak se v takovém počasí obléct elegantně a aby nám v tom nebylo horko?

Zkuste letní košili z příjemných lehkých bavln, ale pro některé to může být noční můra. Pokud patříte mezi ty, které mají problém s halenkami přes prsa, nebo jste vysocí a v konfekci pro ně nešijí, určitě pochopí, že je to nadlidský výkon.

 

Moje kolegyně v práci je jednou z těchto žen a každý den za mnou chodí a žadoní o novou halenku, kterou konečně zapne a nepolezou ji záda. Jakou látku si vybrala? Je to žena a tak má jasné představy. Látka musí splňovat – prodyšnost, volnost, vzdušnost, musejí být tkané a velký výběr barev. Je to prostě typická ženská.

 

Nová kvalita bavlněných pláten v e-shopu ji nadchla. Bavlněná plátna splňují přesně její představy a z 30 barev si také vybere. Teď už pouze vybrat správný střih a hurá do šití. Bavlněná plátna jsou již za 110,-Kč a tak určitě neskončíme pouze u jedné halenky, šatů a nebo možná i sukně.

 

Podívejte se na malou ukázku halenek, které se hodí nejen do kanceláře a pusťme se společně do šití. Přeci mě v tom nenecháte samotnou.

foto: pinterest.com, google.pl

               

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení