Luxusní krajky novinkou na e-shopu

Vytvořeno29.10.2015

 

Plesová sezóna se blíží a každá žena určitě cítí, alespoň malinkou pichlavou potřebu pořídit si pro tuto příležitost nové šaty.

 

Můžeme vám doporučit jedině jedno a to nové luxusní krajky! Jsou prostě dokonalé, naprosto k sežrání. Mnoho z nás dokonce přesvědčili si pořídit nové krajkové šaty jen tak pro radost. 

 

Luxusní krajky na pružném tylu nabízíme za velkoobchodní ceny v barvách červené, zlaté, starorůžové, smetanové a modré. Vzory jsou okouzlující, tradiční i originální a zaujmou snad i nejzapřenějšího odpůrce krajkové módy.

 

Vhodné je zvolit pod krajky podšívku stejné barvy, v okolí výstřihu, na rukávy a na delší délku není nutné podšívku používat, lepší je nechat krajku vyniknout na holé kůži, působí to sexy a přitom umírněně.

 

Jednoduše krajky této sezóny jsou láskou na první pohled, neváhejte na skladu se neohřejí dlouho a vyrašte na ples, či do divadla stylově!:)

 

foto: pinterest.com, urpanedgeblog.com

 

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení