Máme nastěhováno a opět pracujeme!!!

Vytvořeno13.12.2019

Máme nastěhováno!!!

Po týdnu plném přemisťování prkýnek a rolí z jednoho skladu do druhého vám můžeme slavnostně oznámit, že máme hotovo a opět se pouštíme do plného pracovního nasazení s vyřizováním vašich objednávek. Sice ještě chybí doladit pár detailů, ale to už jsou pouze maličkosti, které zvládneme za pochodu. 

Jak takové stěhování skladu probíhá se můžete podívat v naši galerii fotek, která vám trochu přiblíží co se celý týden dělo ve skladu v Červeném Kostelci. 

Sklad pro veřejnost bude opět otevřen od příštího týdne. Pro ty co nás už někdy navštívili to bude snadné, zůstáváme ve stejném areálu, ale posunuli jsme se o budovu dál, která je mnohem větší a světlejší.

Pokud jste u nás ještě nebyli, rádi vás přivítáme v ulici Nerudova 486, kde si můžete veškeré látky osahat a rovnou odnést i domů. 

Všem děkujeme za pomoc při pokládání podlahy, bourání regálu a opětovném stavění, přemisťování všech látek, galanterie a ty spousty práce okolo. 

Vám zákazníkům děkujeme za trpělivost při vyřizování objednávek, které se už nyní dostává zpět do zajetých kolejí. 

Tým Terrymoda.

 

 

 

 

 

 

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení