Máte rádi patchwork?

Vytvořeno16.11.2017

Patchwork v překladu záplatování je oblíbená textilní technika, kdy sešíváním malých, různě barevných kousků látek, vznikají geometrické vzory.

V posledních letech je patchwork stále populárnější. Nejčastěji se využívá barevných vzorovaných bavln, které se rozstříhají do působivých vzorců, ze kterých se tvoří bloky. 
 
Patchworkovou technikou se dají oživit všechny kouty domácnosti od starých křesel, polštářů, dek, deček, hraček, obrazů, povlečení, závěsů, tašek, po cokoliv, co Vám přijde pod ruku. Stačí v sobě probudit kreativitu, obrnit se trpělivostí a pustit se do práce.
 
Pro všechny nadšené patchworkáře a kreativní duše máme nově rozšířenou nabídku patchworkových bavln. Můžete vybírat až ze 104 originálních láteček s cenami od 125,-/metr! A pro ty z Vás, kdo ještě nepřišli patchworku na chuť, máme na eshopu krásné látečky s patchworkovým potiskem s cenami od 129,-/metr!
 
foto: pinterest.com
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení