Milovníci módy musejí mít bomber

Vytvořeno13.09.2016

Bomber

Pro každého milovníka módy je pro letošní sezonu povinností mít bomber. Právě tato bunda zažívá návrat na výslunní. Pryč jsou časy, kdy bomber byl pouze bundou pro letce v první světové válce.

 

Vzhled bomberu od té doby prošel dlouhým vývojem a dnes se již nešije pouze z tlusté kůže s ovčí vlnou, nebo z nylonu. Bomber dnes seženete v pestrých barvách, které mají nejčastěji potisk květin, ale i ušité v neutrálních odstínech ze saténu, koženky, semiše, šusťákoviny, scuby a bavlněných látek.

 

Bomber není pouze bunda k úzkým slim džínám, nebo koženkovým kalhotám. Můžete ho obléct k romantickému oblečení plnému květin a krajek, nebo k úzkým pouzdrovým šatům a tím odlehčit celý outfit.

Bomber sluší každé postavě i přes to, že patří k objemnějším kouskům. Protože ho nemusí bát ani ti, kteří nosí větší velikost. Stačí si pouze zvolit délku, která zakrývá boky a vyvarovat se velkým kapsám a zbytečným detailům.

 

Bomber ovládá módní svět mužů a žen. Nechte se zlákat.

foto: pinterest.com

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení