Milujete saka a rádi by jste je nosili i v horkém počasí?

Vytvořeno10.08.2016

Milujete saka a rádi by jste je nosili i v horkém počasí?

Nechte se inspirovat novým trendem prodloužených sak a noste je místo minišatů, minisukní, nebo krátkých kraťas. Tento trend střihově připomíná pánská saka, která jsou vypasována a dostávají dámský šmrnc. Do nového trendu jsou zamilovány hollywoodské herečky, zpěvačky, modelky, které nosí saka na holá těla a nechají vyniknout dlouhé nohy.

 

Jaká saka jsou právě in?

Chybu neuděláte pokud si zvolíte sako v prodloužené délce, ke kterému si vezmete vysoké podpadky. Střihy sak zůstávají u klasických jednořadových a dvouřadových v pastelových barvách. Velikost saka zvolte minimálně o jedno číslo větší, které bude pohodlné a ještě k tomu trendy. Nebojte se experimentovat i s barevnou kontrastní podšívkou, které sako ozvláštní a vznikne z něho nevšední kousek.

 

Co nosit k saku?

Pokud si vyberete trendy sako v prodloužené délce, stačí si vzít vysoké podpatky, psaníčko a můžete vyrazit na párty.

Nepatříte-li mezi odvážné a raději si pod sako vezmete bílou bavlněnou košili, krajkový top nebo podprsenku, chybu neuděláte.

 

Pořiďte si saka ze vzorovaných, nebo jednobarevných kostýmových látek, riflovin, koženek, nebo semišů. Právě sako je módní kousek, který Yves Saint Laurent zařadil do dámského šatníků.

foto zdroj: pinterest.com

         

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení